x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Canapeaua ta va arăta ca nouă dacă vei folosi aceste soluţii naturale

Canapeaua ta va arăta ca nouă dacă vei folosi aceste soluţii naturale

01 Iun 2020   •   15:37
Canapeaua ta va arăta ca nouă dacă vei folosi aceste soluţii naturale

Mai mult ca oricând, acum facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne "curăţa” trupul şi sufletul, în speranţa că vom primi binecuvantarea divină.

Casa şi gospodăria trec şi ele în această perioadă prin transformări ce vizează în primul rând, o curăţenie generală.

Suntem siguri că, în aşteptarea sărbătorilor, curăţenia casei este aproape de final... poate mai sunt totuşi câteva mici detalii pe care trebuie să le puneţi la punct, cum ar fi curăţarea canapelei sau a tapiţeriei care îmbracă anumite părţi din mobilier.

Pentru a-i îmbunătăţi aspectul ce poate suferi odată cu trecerea timpului, este absolut necesar ca tapiţeria canapelei să fie curăţată din când în când.

Dacă nu vreţi să mai apelaţi la soluţiile de curăţat din comerţ sau dacă acestea nu v-au ajutat în încercările dvs. de până acum, vă propunem câteva soluţii de curăţat făcute în casă. Ieftine şi la îndemâna oricui, acestea vor face ca aspectul canapelei să cunoască modificări majore... în bine.

Citește și

Cum tratăm acneea care apare la maturitate

Reguli stricte pentru evitarea infectării cu coronavirus

OMS elimină posibilitatea unui al doilea val al pandemiei de coronavirus

Iată ce trebuie să faceți:

Pregătiți o soluție din aproximativ un litru de apă caldă în care adăugați un pahar de oțet și o linguriță de bicarbonat de sodiu.Utilizați o cârpă adecvată (ideal ar fi să folosiţi o bucată de perdea din poliester, cu ţesătura mai rară) și umeziți-o în soluția pe care ați preparat-o anterior. Aveți grijă să nu o îmbibați prea tare cu lichid. Apoi folosiți-o pentru a șterge petele. Frecați-le cu mișcări circulare. Rezultatele vor fi uimitoare.

Trucuri pentru îndepărtarea petelor diverse:

.............

Citește mai departe AICI

×