x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cele mai eficiente soluții naturale ANTIMUCEGAI

Cele mai eficiente soluții naturale ANTIMUCEGAI

08 Iul 2020   •   23:35
Cele mai eficiente soluții naturale ANTIMUCEGAI

Cu toții ne-am confruntat, mai devreme sau mai târziu, cu problema legată de apariția mucegaiului pe pereții locuinței. Atunci când mediul este ud, în special în baie, pe pereți se formează nedoritul mucegai.

Pe lângă miros și aspectul inestetic, mucegaiul de pe pereți afectează în același timp și sănătatea noastră. Sporii de mucegai de interior desprinşi de pe pereţii infectaţi sunt inhalaţi fără ştire, dând naştere unor reacţii alergice sau chiar unor boli grave la nivelul cailor respiratorii. Alte efecte ale mucegaiului pot fi senzaţia de iritare a gâtului, lăcrimarea şi înroşirea ochilor, pete, iritaţii sau eczeme ale pielii.

De aceea, este imperios necesar să eliminam mucegaiul din casele noastre.
Există în comerț câteva soluții eficiente pentru îndepărtarea mucegaiului. La fel de eficient este și clorul. Însă toate aceste soluții chimice pot pune în pericol sănătatea ta și a familiei tale.

Dacă vrei să apelezi la soluții 100 % naturale ca să scapi de problema mucegaiului, ți le prezentăm pe cele mai eficiente:

1. Bicarbonat de sodiu

Pentru a îndepărta mucegaiul din baie aveți nevoie de o perie bună pentru curățare și de bicarbonat de sodiu. Pentru a curăța mucegaiul în mod eficient, tratați rosturile dintre plăci cu o pastă făcută din apă și bicarbonat de sodiu.

2...............

Citește mai mult

×