x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cum să economisește când cumperi de mâncare. 6 sfaturi utile

Cum să economisește când cumperi de mâncare. 6 sfaturi utile

21 Iun 2020   •   14:21
Cum să economisește când cumperi de mâncare. 6 sfaturi utile

Cum să economisești când cumperi mâncare
Cumpărăturile, mai ales pentru alimente, se dovedesc a fi un obicei stresant de multe ori. Poate fi de-a dreptul complesitor atunci cand ajungi acasa si realizezi ca ai depasit cu mult bugetul pe care ti l-ai propus initial.

Desi doreai sa cumperi doar cateva produse alimentare, ai ajuns sa cheltuiesti mai multi bani, fara macar sa observi.

Dar daca tii cont de cateva sfaturi, iti poti schimba modul in care faci cumparaturi, poti sa afli cum sa economisesti si sa faci alegerile potrivite.

Urmareste promotiile si ofertele speciale

Nu ai destul spatiu sa-ti umpli mereu camara cu produsele de care vei avea nevoie. Dar incearca sa urmaresti ofertele speciale de la magazinele tale favorite si sa vezi cand sunt oferite la pret scazut. Tot timpul vei avea nevoie de ulei, sare, piper.

Atunci cand gasesti ceva util, cumpara doua bucati si nu astepta pana cand ti se termina totul, inevitabil vei plati pretul integral.

Stabileste un buget si incearca sa nu-l depasesti

Poate parea surprinzator, dar daca ai acces nelimitat la bani cand faci cumparaturi, esti tentata sa cumperi mai mult, chiar si lucruri care nu iti trebuie. Incearca sa stabilesti un buget cand pleci de acasa si incearca sa nu-l depasesti. Poti sa iei cu tine doar o anumita suma de bani si sa-ti lasi cardurile acasa, astfel te vei forta sa-ti respecti propriile reguli.

Fa-ti o lista, dar urmareste si alte oferte

................

Citește mai departe AICI

×