x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar O concurentă Masterchef a fost ucisă. Garima Kothari era însărcinată și organiza evenimente pentru celebrități

O concurentă Masterchef a fost ucisă. Garima Kothari era însărcinată și organiza evenimente pentru celebrități

30 Apr 2020   •   12:14
O concurentă Masterchef a fost ucisă. Garima Kothari era însărcinată și organiza evenimente pentru celebrități
Sursa foto: facebook

Motivul decesului concurentei MasterCher India, Garima Kothari, a fost considerat inițial omucidere, pentru ca apoi procurorii să-l încadreze la ucidere din culpă. Garima și soțul ei au fost găsiți morți duminică, într-o aparentă crimă-sinucidere, transmite metro.co.uk.

În urma autopsiei efectuate femeii a reieșit faptul că aceasta avea multiple leziuni în partea suprioară a corpului, fapt ce a indicat că a fost omorâtă. În plus, procurorul districtului Hudson, Esther Suarez, a declarat că ea era însărcinată în cinci luni. 

Mohan Mall, soțul doamnei Kothari, a fost găsit mort în râul Hudson, în dimineața zilei de 26 aprilie. Cauza decesului nu a fost încă stabilită însă, după primele indicii, este considerată tentativă de suicid.

Ea fost anterior bancher de investiții în India, înainte de a schimba cariera pentru a deveni bucătar șef. Ea a urmat cursurile celebrei școli franceze de artă culinară Le Cordon Bleu și a fost unul dintre cei 15 finaliști MasterChef India. După absolvirea cursurilor s-a mutat la New York.

Garima Kotari avea 35 de ani și a devenit  manager de evenimente și a ajuns să organizeze diverse acțiuni pentru celebrități precum Bill și Hillary Clinton, Melinda Gates, Sarah Jesika Parker, Cher, Deepal Chopra. 

Mohan Mall avea 37 de ani și a absolvit Institutul de Tehnologie din India, după care s-a înscris la un master de inginerie financiară de la Universitatea Columbia din SUA.

Cuplul și-a deschis restaurantul Nukkad din Jersey City, cu doar câteva săptămâni înainte de pandemia de coronavirusus, motiv pentru care au trebuit să-l închidă. 

În ziua de 16 aprilie, ea a vrut să-l redeschidă pentru livrări la domiciliu, anunțând că va face mâncare gratuit pentru personalul medical de la  Jersey City Medical Center. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: MasterChef garima kothari