x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefii, pregătiți să folosească amuletele încă din prima confruntare Chef Dumitrescu: „Sunt convins cã va fi rãzboi!”

Chefii, pregătiți să folosească amuletele încă din prima confruntare Chef Dumitrescu: „Sunt convins cã va fi rãzboi!”

09 Noi 2019   •   08:26
Chefii, pregătiți să folosească amuletele încă din prima confruntare  Chef Dumitrescu: „Sunt convins cã va fi rãzboi!”

Trupele de bucătari din sezonul 7 Chefi la cuţite pornesc atacul la bancul de lucru luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, în prima confruntare pe echipe. Entuziaști, plini de energie și cu ”poftă” de gătit, cei 21 de concurenți talentați vor fi luați prin surprindere de mișcările strategice ale chefilor, căci jurații se pregătesc să-și folosească cele mai valoroase atuuri încă din primul moment. „Fizic şi emoţional sunt pregãtit pentru orice! Mi-am fãcut echipa în aşa fel încât sã fie o echipã de luptãtori. Primul battle însã e întotdeauna periculos, indiferent de ce ne dã de gãtit, pentru cã nu ne cunoaştem. Eu, plecând pe picior de handicap, cu doar douã amulete, sunt sigur cã ceilalţi îşi vor arunca amuletele asupra mea! Strategia mea este sã supravieţuiesc!”, declarã chef Florin Dumitrescu, în vreme de chef Cãtãlin Scãrlãtescu mai completeazã: „Mi-am fãcut tot felul de strategii în funcţie de amuletele pe care le am şi de amuletele pe care le au ceilalţi doi chefi!”.

Câștigate în perioada preselecțiilor, amuletele au stârnit un război tacit între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, război ce va aduce multă tensiune în momentul în care unul dintre ei va decide să facă primul pas spre o luptă ”la cuțite”:  „E o emisiune în care cea mai trainicã prietenie se transformã brusc în cea mai aprigã rivalitate!”, va declara Gina Pistol, iar chef Florin va completa şi el: „Sunt convins cã va fi rãzboi!”.

Ce alegeri vor face juraţii în privinţa amuletelor şi care vor fi reacţiile colegilor lor cu privire la acestea, telespectatorii pot vedea luni seară, pe Antena 1, în prima confruntare pe echipe a sezonului şapte, o luptă a tensiunii și emoțiilor intense. Surprizele culinare nu se termină aici, pentru că Gina va face și ea un anunţ care îi va lua prin surprindere pe cei din platou: „Urmeazã un sezon grandios şi m-am gândit sã vã lovesc sub centurã cu o temã-capcanã!”, a anunţat îndrãgita prezentatoare. Despre ce este vorba, cum va decurge prima sesiune de gătit din sezonul șapte și ce echipă va învinge, toate acestea într-o nouă ediție Chefi la cuțite difuzatã, luni, de la 20:00, pe Antena 1.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite