x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Semifinaliștii Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi: ”Este cel mai frumos lucru din acest show”

Semifinaliștii Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi: ”Este cel mai frumos lucru din acest show”

16 Dec 2019   •   11:51
Semifinaliștii Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi:  ”Este cel mai frumos lucru din acest show”

Luni, de la 20:00, soarta bucătarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cuțite se va afla chiar în mâinile lor, iar trei teste consecutive, ce vor pune accent pe calitățile culinare, vor definitiva lista finalei, difuzată marți seară, tot de la 20:00, pe Antena 1. Lacrimi, tensiune care atinge cote maxime și o surpriză din partea Ginei Pistol, chiar înainte de prima probă a serii, toate acestea vor aduce în platou o atmosferă cu totul și cu totul specială: ”A fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla astăzi și este cel mai frumos lucru de până acum, din acest show. Ne-a dat o energie pozitivă, ne-a inspirat să facem tot ce ne stă în putință că sa ajungem unde vrem, vor spune concurenții extrem de emoționați. ”Tremurau ca niște copii speriați, niciodată nu i-am luat atât de puternic în brațe!”,  este de părere chef Scărlătescu.

Până acum și-au ținut nervii în frâu, însă miza semifinalei și jurizările dure ce vor urma îi vor copleși pe concurenți. Așa se face că Alex Popa, Răzvan Babană, Bobby Săvoiu, Alexandru Sasu, Mino, Andrei Flueraru, Rahela Pîslaru, Alexandru Comerzan și Daniel Andrieș, cei nouă semifinaliști ai sezonului 7 vor găti de luni pe cont propriu. ”Dragii mei, sunteți în semifinală. Indiferent de ce se va întâmpla, este o mare performanță la care mulți au visat, însă doar voi ați atins-o. Dorințele se aprind și mai tare cu gândul la marea finală. Așa cum știți, doar unul dintre voi va câștiga titlul, deci este extrem de important cum vă jucați cartea acum, îi sfătuiește Gina Pistol. Doar trei probe îi despart pe concurenți de marea finală, iar prima temă dezvăluită de prezentatoarea show-ului va impune dish-uri ce recreează ”gustul de acasă”. Sensibilitatea, inventivitatea sunt coordonate de care bucătarii trebuie să țină cont în momentul în care vor găti farfurii ce îi reprezintă, farfurii ce pot deschide sufletul invitaților speciali la jurizare.

Sezonul 7 a strâns cei mai mulți bucătari în jurizările pe nevăzute, iar cei mai talentați 9 concurenți ce demonstrat că își merită locul în bucătăria Chefi la cuțite au rămas în ultimele lupte culinare. Luni, de la 20:00, cei din cursa către marele titlu vor afla ce provocări va ascunde semifinala, urmând ca marți, tot de la 20:00, finala să culmineze cu verdictul mult așteptat de telespectatorii Antena 1- numele câștigătorului sezonului 7.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite