x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media UPDATE Covid-19 la Acces Direct. Doi invitați și un membru al echipei, depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

UPDATE Covid-19 la Acces Direct. Doi invitați și un membru al echipei, depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

23 Iul 2020   •   18:07
UPDATE Covid-19 la Acces Direct. Doi invitați și un membru al echipei, depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

UPDATE Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc, a anunțat Antena Group.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți.

Stire initiala Emisiunea Acces Direct nu a putut fi vizionată astăzi în direct, după ce doi invitaţi care au fost în ultimele zile în platou au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19.

Realizatorii emisiunii Acces Direct au aflat de rezultatul testelor celor doi invitaţi cu o oră înainte de intrarea în emisie şi au decis fără ezitare să intre pe protocolul pe care echipa îl avea pregătit pentru astfel de scenarii.

Conform Spynews.ro, locaţia a fost eliberată, aerisită şi atât platourile, cât şi redacţia au fost supuse procesului de dezinfectare.

Au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

Mai multe detalii va da Mirela Vaida la Observatorul orei 19:00!

×
Subiecte în articol: Acces Direct