x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Doliu în radioul românesc! A murit Călin Gheorghe

Doliu în radioul românesc! A murit Călin Gheorghe

26 Iul 2020   •   08:46
Doliu în radioul românesc! A murit Călin Gheorghe
Sursa foto: pixabay.com

A murit omul de radio Călin Gheorghe. Avea doar 47 de ani. Anunțul a fost făcut de foștii săi colegi de la Radio Guerrilla.

„Călin Gheorghe, fostul nostru coleg și prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viață, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viața câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulțumim."”, au scris cei de la Radio Guerrilla pe Facebook.

Potrivit Replica, bărbatul se afla pe plaja Corbu, acolo unde i s-a făcut rău. La fata locului a intervenit elicopterul SMURD, însă, din păcate, bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat.

„Călin Gheorghe se afla cu rulota la mare, la Corbu. Ieri-dimineaţă, a intrat în apă şi dus a fost. Infarct. A murit în locul unde i-ar fi plăcut să îmbătrînească. N-a mai apucat. A fost un om bun şi blînd, cu o voce gravă, al cărei timbru a ajuns acum pe o carte poştală pe care cineva a expediat-o mult prea devreme dincolo. Drum lin, Călin!“, a scris Iulian Tănase.

Călin Gheorghe avea multi ani de experiență în radio. A fost DJ la Pro FM (1995 – 2005), iar apoi a trecut la Radio Guerrilla. În ultimii doi ani a fost DJ și la Radio Seven, iar de la inceputul acestui an se afla la Europa FM.

 

 

Calin Gheorghe, fostul nostru coleg si prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viata, a plecat astazi dintre noi. Clar, viata cateodata o ia razna. Drum bun, Calin Gheorghe. Multumim.

Publicată de RADIO GUERRILLA pe Sâmbătă, 25 iulie 2020

 

×
Subiecte în articol: Călin Gheorghe