x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Paul Muntenescu s-a alăturat echipei Antena Group în rolul de Head of Online Business

Paul Muntenescu s-a alăturat echipei Antena Group în rolul de Head of Online Business

20 Iul 2020   •   14:48
Paul Muntenescu s-a alăturat echipei Antena Group în rolul de Head of Online Business

Începând de astăzi, 20 iulie, Paul Muntenescu s-a alăturat echipei Antena Group în rolul de Head of Online Business. Acesta a început în presa scrisă și în ultimii 10 ani s-a ocupat de strategia de digital și coordonarea conținutului pentru două companii de media cu performanțe de top în online.

Paul vine în Antena Group, pe lângă Know-how, cu o strategie de dezvoltare, cu entuziasm, cu dorința de a reîntâlni unii colegi și a îi cunoaște pe alții și cu misiunea de a construi, împreună cu echipa, un portofoliu care să le ofere utilizatorilor informații utile, entertainment și o experiență care să le depășească așteptările.

            Strategia Antenei Group de dezvoltare a diviziei de digital intră astfel într-o nouă etapă de consolidare, de creștere a audientei prin valoarea conținutului și de îmbunătățire a experienței de utilizare a platformelor. Antena Play va rămâne în centrul strategiei de creație și de distribuție a conținutului video pe bază de abonament.  Fiecare dintre site-urile din portofoliu își va concepe și va produce conținutul astfel încât să răspundă așteptărilor audienței și să evolueze.      

            Gusti Roman, Head of Digital Antena Group în ultimii 8 ani, și Mirel Mircea, Data Management and Sales Manager, au ales de comun acord cu Antena Group să înceteze colaborarea pentru a se ocupa de alte proiecte.

            Digital Antena TV Group este singurul publisher din România cu 3 canale de Youtube ce au depãşit 1 milion de subscriberi, iar platforma AntenaPlay, construitã de la A la Z de Digital Antena TV Group, este cel mai important player autohton din piaţa de VOD.

×
Subiecte în articol: Paul Muntenescu