x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cântăreața Paloma San Basilio îi ia apărarea lui Placido Domingo, acuzat de hărțuire sexuală

Cântăreața Paloma San Basilio îi ia apărarea lui Placido Domingo, acuzat de hărțuire sexuală

14 Aug 2019   •   14:15
Cântăreața Paloma San Basilio îi ia apărarea lui Placido Domingo, acuzat de hărțuire sexuală

Cântăreaţa spaniolă Paloma San Basilio a declarat că Placido Domingo, cu care a înregistrat albumul "Por fin juntos" şi cu care a colaborat la multe discuri de-a lungul anilor, s-a purtat cu ea ca un cavaler. Declarațiile sale vin în contextul acuzațiilor de hărțuire sexuală la adresa celebrului tenor, venite din partea mai multor femei care au lucrat cu el în anii 80. 

"Pot doar să afirm că domnul Domingo a fost mereu un cavaler cu mine, un mare coleg şi un artist generos, dintre care puţini se mai găsesc şi cu care am avut privilegiul să împart scena", a spus Paloma San Basilio, ca răspuns la numeroasele solicitări primite pentru a se pronunţa pe această temă. 

Nouă femei, dintre care opt cântăreţe şi o balerină, au afirmat că Domingo le-a hărțuit sexual, așa cum arată un reportaj al agenţiei Associated Press. Tenorul a răspuns că a crezut întotdeauna că toate "aceste interacţiuni şi relaţii" cu femeile au fost "binevenite şi consensuale". 

Opera din San Francisco s-a alăturat marţi Filarmonicii din Philadelphia şi a anulat concertul pe care acesta îl avea programat. Și Opera din Los Angeles, pe care Placido Domingo o conduce din 2003, a deschis o anchetă pe baza acuzaţiilor de hărţuire lansate la adresa artistului spaniol.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: placido domingo hartuire sexuala