x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Federer le transmite un mesaj fanilor: Nu am mai strâns mâna cuiva de mult timp!

Federer le transmite un mesaj fanilor: Nu am mai strâns mâna cuiva de mult timp!

21 Mar 2020   •   15:46
Federer le transmite un mesaj fanilor: Nu am mai strâns mâna cuiva de mult timp!

Roger Federer le-a transmis un mesaj fanilor săi pe Instagram. Tenismenul şi-a sfătuit susţinătorii să fie atenţi la igiena proprie şi să minimalizeze contactul cu alte persoane.

Roger Federer s-a înregistrat şi a postat pe reţelele de socializare un mesaj pentru toţi susţinătorii săi.

Acesta a vorbit despre importanţa igienei în timpul pandemiei de coronavirus şi despre nevoia de a sprijini persoanele în vârstă care au un risc mai mare de a se îmbolnăvi de COVID-19.

„Şi eu stau în casă. Nu am mai strâns mâna cuiva de mult timp. Mă spăl des pe mâini, cum ar trebui să facem de obicei. Acum, este şi mai important să ne ajutăm unul pe celălalt, mai ales pe cei mai bătrâni. Ei au un risc mai mare de a se îmbolnăvi. Păstraţi distanţa unul faţă de celălalt şi nu daţi mâna. Este important să ţinem cont de aceste reguli. Riscăm să ajungem toţi în carantină şi să nu mai putem ieşi deloc din casă. Sper ca toată lumea să ia în serios această situaţie”, a spus Roger Federer, pe Instagram.

WTA şi ATP au anunţat că ambele circuite de tenis au fost suspendate până în data de 7 iunie. În această perioadă, clasamentul va fi îngheţat. Tenisul ar urma să revină cu sezonul de iarbă.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: federer coronavirus