x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hugh Grant s-a uns pe faţă cu marmeladă, în scop caritabil

Hugh Grant s-a uns pe faţă cu marmeladă, în scop caritabil

23 Mai 2020   •   19:12
Hugh Grant s-a uns pe faţă cu marmeladă, în scop caritabil
Sursa foto: antena3

Hugh Grant şi-a reluat rolul Phoenix Buchanan din filmul "Paddington 2", pentru a participa la o campanie caritabilă. Starul a luat parte la o provocare lansată de organizaţia Solving Kids Cancer, în numele lui Henry, un băieţel bolnav de cancer, care este un mare fan al filmului „Paddington”.

„Dacă aniversarea ta este una specială, de ce să nu o sărbătorim cu stil, cu gemul de portocale al lui Buchanan? Mai mult gust, mai multă bunătate, mai multă, aş îndrăzni să spun, clasă", spune actorul, după care îşi întinde gemul pe faţă.

Rămânând în pielea aceluiaşi personaj, Grant întreabă apoi: "Cum a fost dragă? A fost bine? Mai facem o dată? Un pic mai murdar?".

Aceasta este a doua oară când Grant reia rolul pentru Henry. În aprilie, el a mai publicat un clip, după ce băieţelul i-a trimis o înregistrare cu el făcând mişcările de dans ale lui Phoenix Buchanan de la finalul filmului lansat în 2017.

Hugh Grant, în vârstă de 59 de ani, este cunoscut mai degrabă pentru numeroasele sale roluri în comedii romantice de succes, ca "Patru nunţi şi o înmormântare", "Pur şi simplu dragoste" şi "Bridget Jones".

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: hugh grant