x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kirstie Alley vorbeşte despre legătura amoroasă secretă pe care a avut-o cu Patrick Swayze

Kirstie Alley vorbeşte despre legătura amoroasă secretă pe care a avut-o cu Patrick Swayze

07 Noi 2012   •   14:44
Kirstie Alley vorbeşte despre legătura amoroasă secretă pe care a avut-o cu Patrick Swayze
Sursa foto: Stephen Lovekin / AFP

Actriţa Kirstie Alley a mărturisit că în anii 1980 a avut o legătură amoroasă secretă cu Patrick Swayze, partenerul ei din filmul "North and South", amândoi având relaţii în acea perioadă cu alte persoane, informează nydailynews.com.

"Amândoi eram căsătoriţi", a spus Kirstie Alley precizând că au avut o relaţie mai mult emoţională. "Cred că ceea ce am făcut a fost mai grav pentru că atunci când te îndrăgosteşti de cineva când eşti căsătorit, pui în pericol şi căsnicia ta, şi a celuilalt", a spus actriţa.

În acea perioadă Kirstie Alley era măritată cu cel de-al doilea soţ al ei, Parker Stevenson, cuplul divorţând în 1997.

Patrick Swayze a încetat din viaţă în 2009, în luna septembrie, din cauza unui cancer pancreatic. Actorul era căsătorit cu Lisa Niemi, ea fiind în continuare prietenă cu Kirstie Alley.

Alley a spus că ea şi Swayze s-au cunoscut în 1985 când filmau pentru "North and South", actriţa mărturisind că a apărut imediat o chimie intensă între ei. "Simţeam că se uită cineva la mine şi la început nu m-am uitat. Apoi m-am aplecat în faţă şi era Patrick. Zâmbea larg. Mi-am spus: Nu te du pe acest drum", a povestit actriţa.

Cei doi actori s-au îndrăgostit în cele din urmă, Kirstie Alley menţionând că nu ştie nici azi dacă soţia actorului ştia de relaţia lor.

×