x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rapperul R.Kelly, acuzat de noi infracțiuni de natură sexuală

Rapperul R.Kelly, acuzat de noi infracțiuni de natură sexuală

06 Aug 2019   •   15:22
Rapperul R.Kelly, acuzat de noi infracțiuni de natură sexuală
Sursa foto: Wavebreakmedia/Getty Images/iStockphoto

Celebrul cântăreț american, R.Kelly a fost arestat luni în statul Minnesota pentru prostituție și solicitarea de favoruri sexuale de la o minoră. Acesta nu este la prima abatere, artistul având deja un proces pe rol în New York, unde a pledat nevinovat la mai multe capete de acuzare, printre care și cel de trafic sexual. 

Acuzaţiile împotriva cântăreţului în vârstă de 52 de ani datează încă din iulie 2001. Presupusa victimă, care avea vârsta sub 18 ani, a dorit autograful interpretului melodiei ''I Believe I Can Fly'', la acea vreme una dintre cele mai mari vedete ale muzicii americane. R. Kelly a invitat-o să meargă la hotelul la care era cazat. Acolo i-ar fi oferit 200 de dolari pentru a-şi scoate hainele şi a dansa pentru el. Fata s-a conformat, iar între cei doi ar fi avut loc un contact sexual, dar nu un raport sexual, după cum a explicat procurorul Mike Freeman. 

Artistul, pe numele său real Robert Sylvester Kelly, a fost acuzat în repetate rânduri de agresiuni sexuale şi corupere de minore în ultimele două decenii, dar nu a fost condamnat până în prezent. AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: cantaret rapp infracţiuni sexuale