x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sicriul lui Johnny Hallyday, transferat într-un cavou din Antilele franceze

Sicriul lui Johnny Hallyday, transferat într-un cavou din Antilele franceze

15 Ian 2020   •   12:23
Sicriul lui Johnny Hallyday, transferat într-un cavou din Antilele franceze
Sursa foto: antena3

Sicriul celebrului rocker francez Johnny Hallyday a fost transferat într-un cavou definitiv din cimitirul Lorient de pe insula Saint-Barthelemy din Antilele franceze, în apropierea mormântului unde a fost înhumat în decembrie 2017, a declarat văduva sa, Laeticia.

"Johnny se odihneşte în sfârşit în ultima sa casă, pe insula Saint-Barthelemy. A fost alegerea unui om liber, care a găsit aici pacea pe care şi-a dorit-o. Demersurile au fost realizate cu profesionalism, în conformitate cu dorinţele sale '', a scris ea pe Instagram miercuri dimineaţă.

"Mulţumesc din toată inima tuturor celor care au contribuit la acest demers", a conchis Laeticia, însoţindu-şi mesajul de o fotografie alb-negru a cântăreţului, cea care a fost afişată pe frontispiciul bisericii Madeleine din Paris, cu ocazia omagiului adus de publicul larg după moartea artistului.

Transferul sicriului a fost făcut în noaptea de marţi spre miercuri la Saint-Barthelemy, au precizat apropiaţi ai cântăreţului pentru AFP, şi "s-a făcut cu acordul primilor doi copii" ai artistului, Laura Smet şi David Hallyday, după cum a declarat Gilles Gauer, avocatul Laeticiei Hallyday.

Proiectul acestui transfer a făcut, la sfârşitul lunii decembrie, obiectul unui acord între Laeticia Hallyday şi Laura Smet, care, deşi de acord cu exhumarea, a refuzat să permită efectuarea acesteia fără a fi consultată cu privire la condiţiile în care va avea loc.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Johnny Hallyday