x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Smiley a intrat în autoizolare

Smiley a intrat în autoizolare

14 Mar 2020   •   14:03
Smiley a intrat în autoizolare
Sursa foto: Instagram Smiley

Cântăreţul Smiley a intrat în autoizolare, în contextul epidemiei de coronavirus. Artistul a fost plecat în străinătate şi s-a întors vineri seară în România.

"M-am intors aseara din Los Angeles şi am luat această măsură de precauţie pe care o avem cu toţii la îndemână şi e normal să facem asta pentru noi şi pentru cei de lângă noi. Nu m-a intrebat nimeni aseară nimic la aeroport, nu am completat niciun formular, nu mi-a zis nimeni să stau acasă", a declarat Smiley, pentru MEDIAFAX.

"Am decis asta pentru că aşa e normal, mă simt foarte bine, dar voi sta acasă cele 14 zile, e cea mai bună măsura de prevenţie ca să nu se răspândească acest virus. Trebuie să fim responsabili. Cel mai important este să fim responsabili. Să urmăm măsurile date de autorităţi, să ne spălăm des pe mâini şi să stăm acasă", a mai spus acesta.

Inițial, artistul a scris pe contul de Instagram: „Bine vă regăsesc! mesaj lung: aseară am aterizat.. direct la autoizolare. nu vă las eu singuri în izolare, pentru cel puțin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipă @hahaha_production (@serbancazan @whoviktor )".

Sursa: Mediafax

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bine va regasesc! mesaj lung: aseara am aterizat. ☀️direct la autoizolarenu va las eu singuri in izolare pentru cel putin o saptamana urmeaza sa stau acasa cu o mica parte din echipa @hahaha_production (@serbancazan @whoviktor ) va tin la curent cu video pe YouTube pt. ca am timp am link in BIO daca vreti sa va abonati sau sa vedeti noul meu clip in care mi-am ascuns nr. de telefon. asa ca daca vreti sa vorbim, va astept si pe WhatsApp. ☎️

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe

 

×
Subiecte în articol: smiley