x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Una dintre cele mai mari actrițe din lume s-a logodit

Una dintre cele mai mari actrițe din lume s-a logodit

06 Dec 2019   •   09:16
Una dintre cele mai mari actrițe din lume s-a logodit
Sursa foto: Flickr.com Gage Skidmore

Actriţa americană Emma Stone s-a logodit cu iubitul ei, producătorul de film Dave McCary, după doi ani de relaţie, informează Press Association.

Co-fondator al grupului umoristic Good Neighbour, McCary, care lucrează în prezent pentru emisiunea Saturday Night Live (SNL), a anunţat fericita veste pe Instagram.

El a postat un selfie alături de Stone - recompensată cu un Oscar pentru rolul din "La La Land" -, în care actriţa îşi arată inelul de logodnă spre camera foto.

Postarea a fost însoţită de două emoticoane înfăţişând inimioare.

 

Stone, 31 de ani, se află într-o relaţie cu McCary, în vârstă de 34 de ani, din 2017. Cei doi s-au cunoscut când Stone a prezentat emisiunea SNL, la sfârşitul lui 2016, şi a jucat într-un sketch scris de McCary.

Stone a fost recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul său din musical-ul romantic "La La Land"(2016) şi a mai jucat în filme precum "The Amazing Spider-Man", "Birdman" şi "Crazy, Stupid, Love".

Vedeta a avut anterior o relaţie cu actorul britanic Andrew Garfield. Cei doi s-au despărţit în 2015 după ce au fost împreună aproape patru ani.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Emma Stone