x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Manele, „Noi suntem români” şi leşinuri la Neversea

Manele, „Noi suntem români” şi leşinuri la Neversea

08 Iul 2019   •   08:09
Manele, „Noi suntem români” şi leşinuri la Neversea

Peste 65.000 de persoane au alcătuit publicul spectator din cea de-a treia zi a festivalului muzical Neversea, găzduit de Plaja Modern a municipiului Constanţa, printre artiştii care au urcat pe scenă numărându-se Delia, Jessie J sau Steve Aoki. Distracţia a avut însă şi preţul ei: aproape 500 de petrecăreţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.
 

Cea de-a treia noapte la Neversea s-a încheiat cu un răsărit acompaniat de Steve Aoki, supranumit „regele torturilor”, acesta coborând la un moment dat printre zecile de mii de fani aflaţi în faţa scenei, asemeni artistei Jessie J. „DJ-ul american KSHMR a oferit o surpriză participanţilor şi a remixat o piesă din repertoriul tradiţional românesc, „Noi suntem români”, din repertoriul artistului român Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în extaz şi au cântat fiecare vers. Artistul iubeşte România şi mai mult decât atât a încercat să vorbească cu fanii în limba română. Un spectacol nonconformist a avut DJ-ul de origine bosniacă Salvatore Ganacci, cunoscut pentru stilul său inconfundabil în care se desfăşoară atunci când este pe scenă”, arată organizatorii. Ganacci a introdus în recitalul său o secvenţă din maneaua „Aşa sunt zilele mele”, a lui Adrian Minune.

ISU Constanta

Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în a treia zi a festivalului Neversea, organizat în perioada 4 - 7 iulie pe plaja Modern din Constanţa, şapte dintre acestea fiind transportate la spital

Show-urile lui Vladimir, Manuel Riva, Delia, Jessie J şi Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook şi canalul de YouTube Neversea. Pe celelalte scene au concertat peste 30 de artişti printre care Sublee, Jamie Jones, Dubfire, YOKOO, Marwan, Grasu XXL, CTC+ Friends, Flux Pavilion şi mulţi alţii. 

Peste 1.200 de probleme medicale

Din cei 500 de petrecăreţi care au avut nevoie de îngrijiri medicale în ziua a treia a festivalului, aproape 200 au suferit lipotimii, dureri de cap şi abdominale. În primele două zile ale Neversea, circa 700 dintre participanţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru 14 dintre aceştia fiind necesară transportarea la spital. 

 

Neversea este cel mai mare festival de pe litoralul românesc, aflat la a treia ediţie

 

×
Subiecte în articol: Neversea