x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Păstrează-ți tinerețea cu lăptișor de matcă pur

Păstrează-ți tinerețea cu lăptișor de matcă pur

21 Iul 2020   •   02:50
Păstrează-ți tinerețea cu lăptișor de matcă pur

Îmbătrânirea este un proces universal, general și ireversibil. Aceasta are loc în momentul în care organismul uman nu se mai poate debarasa de deșeurile acumulate de-a lungul timpului.

Tot mai mulți oameni de știință spun că îmbătrânirea este programată undeva la nivelul genelor, dar că am putea încetini acest proces dacă învățăm cum funcționează acest proces. Ei cred că îmbătrânirea nu este chiar inevitabilă, bazându-se pe faptul că multe specii de viețuitoare rămân neschimbate ca aspect în decursul anilor.

Totuși, oamenii trec prin diferite procese de-a lungul timpului, fapt care face dificilă controlarea îmbătrânirii. Se pare că, particularitățile stilului de viață au contribuții semnificative asupra proceselor care au loc la nivel celular, astfel încât schimbări însemnate pot interveni în încetinirea programului de îmbătrânire.

Când îmbătrânim, începem să ne pierdem memoria, cartilagiile articulare se degradează și ne dau dureri, arterele se blochează, secreția de hormoni scade, vederea se înrăutățește, libidoul ne trădează.

Ceea ce urmează este o stare de rău, o oboseală fizică și mentală care ne împiedică să ne bucurăm de viață așa cum ar fi normal. De unde și frustrarea: la ce sunt buni zece sau douăzeci de ani în plus dacă nu putem să ne bucurăm de viață?

Acesta este motivul pentru care lăptișorul de matcă pur este atât de apreciat de persoanele care îmbătrânesc, pentru că toți cei ce îl folosesc în cure regulate (de patru ori pe an) au o stare de bine din toate punctele de vedere. Între persoanele în vârstă, vorba circulă repede.

.............

Care sunt cele mai eficiente metode cu lăptișor de matcă pur, pentru a încetini îmbătrânirea?

×