x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Un chirurg estetician a discutat despre mai multe mituri legate de creșterea și fermitatea sânilor

Un chirurg estetician a discutat despre mai multe mituri legate de creșterea și fermitatea sânilor

22 Iul 2019   •   17:04
Un chirurg estetician a discutat despre mai multe mituri legate de creșterea și fermitatea sânilor

Există tot felul de mituri despre sâni, iar cele mai răspândite sunt cele despre creșterea sânilor. Dr. Jacqueline Lewis, chirurg estetician, a discutat despre cele mai populare mituri depre sâni, scrie Daily Mail.

Exercițiile pentru piept și flotările îți mențin sânii fermi

Fermitatea sânilor are legătură cu calitatea pielii și cât de gros este țesutul de grăsime pe care îl ai. Flotările făcute constant ajută la menținerea unei forme frumoase a sânilor. Cu toate acestea, cu timpul, pielea devine mai puțin elastică, iar acest lucru este ceva natural.

Trebuie să porți un sutien cu sârmă pentru a nu ți se lăsa sânii

Un sutien te poate ajuta să ai forma și aspectul dorit al sânilor, însă odată ce îl dai jos, sânii se întorc la forma inițială. Cu toate acestea, pe termen lung, susținerea greutății sânilor cu un sutien de orice fel poate ajuta sânii și scade șansele ca aceștia să se lase.

Trebuie să dormi cu sutienul pe tine pentru a-ți menține sânii fermi

Femeile cu sâni mari pot simți nevoia să poarte sutien chiar și în timpul somnului, pentru a se simți mai confortabil, însă acest lucru nu le va menține sânii fermi mai mult timp.

Sânii nu mai cresc de la vârsta de 17 ani                       

Sânii încep să crească de la vârsta de 9 sau 11 ani și se dezvoltă complet până la 17 ani. Cu toate acestea, aceste vârste nu se aplică în cazul tuturor femeilor, iar aceștia au mai multe momente când se schimbă: de la perioada ciclului menstrual la perioada de alăptare.

Consumul de ceai de fenicul ajută la creșterea sânilor

Ceaiul de fenicul are efect estrogenic asupra țesutului sânilor, ceea ce poate să inflameze sânii, precum în perioada ciclului menstual. Efectul ceaiului este doar temporar.

×
Subiecte în articol: sani cresterea sanilor fermitate mituri