x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicul de familie Sfatul medicului. Tehnica PRP de rejuvenare vaginală în tratarea incontinenței urinare

Sfatul medicului. Tehnica PRP de rejuvenare vaginală în tratarea incontinenței urinare

18 Mai 2019   •   20:20
Sfatul medicului. Tehnica PRP de rejuvenare vaginală în tratarea incontinenței urinare

Dr. Delia Daisa, medic specialist în Obstetrică-Ginecologiej, oferă informații despre o metodă de rejuvenare vaginală denumită PRP vaginal (terapia vampir), care este foarte benefică pentru a trata incontinența urinară.

Incontinența urinară tratament – ”Incontinența urinară apare după o sarcină, mai bine zis după o naștere sau în perioada de menopauză. Această metodă PRP vaginal, denumită și terapia vampir ajută la producerea de colagen și elastină în zona în care se injectează această plasmă după ce se prelucrează sângele. Reduce sau chiar duce la dispariția incontinenței urinare. Efectul este imediat și durează între 9 luni și 14 luni.

Mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Se poate repeta injectarea la 6 luni de zile pentru a apărea efectul cumulativ. După trei asemenea intervenții, efectul cumulativ este de trei ani de zile. Până la trei ani de zile poate să dispară acea incontinență urinară”, a declarat Dr Daisa Delia.

...................

Citește mai mult AICI

×