x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Biorezonanţa readuce în echilibru vibraţiile oricărui ţesut

Biorezonanţa readuce în echilibru vibraţiile oricărui ţesut

de Florin Condurateanu    |    22 Iun 2020   •   18:30
Biorezonanţa readuce în echilibru vibraţiile oricărui ţesut

Reflexoterapia, una dintre cele mai apreciate terapii alternative, este o tehnică de masaj veche de 5.000 de ani. Recuperarea echilibrului energetic se face prin eliberarea toxinelor care se acumulează în zona din talpă corespunzătoare organului afectat. Biorezonanţa ţinteşte şi ea în energia organismului, dar se bazează pe ştiinţa modernă a medicinii cuantice.

 

 

Concluziile unor studii au arătat că în univers totul este energie sub diferite forme de existenţă, mocheta este o formă de energie concentrată, la fel pistonul motorului, sufletul este o formă rafinată de energie, cum să nu se ia în considerare în starea organismului şi prezenţa energiei? Energia circulă prin organism pe meridianele energetice, se compară cum curge sângele, cum se mişcă limfa. O blocare a energiei pe un canal, o sărăcire a energiei într-un organ înseamnă deteriorarea funcţionării acelei zone. Bazată pe medicina cuantică, biorezonanţa este o metodă modernă de diagnostic complex, dar şi o terapie în stare să aducă în echilibru vibraţia energetică a oricărui ţesut, o oricărui organ.

Rezultatele de luat în seamă ale biorezonanţei sunt ilustrate şi de concurenţa în domeniul biorezonanţei a oamenilor de ştiinţă din ţări cu prestanţă precum Statele Unite, Germania, Rusia, Japonia, Austria. De exemplu, Germania revendică inventarea aparaturii şi a programelor de biorezonanţă, mereu în evoluţie. Biorezonanţa, fără să înţepe, fără să radieze, fără nicio consecinţă rea, pune diagnosticul în ce ţesut au derapat vibraţiile energetice. Apoi introduce cu aceeaşi aparatură cu un program corespunzător vibraţii energetice cu semn schimbat pentru a reechilibra nivelul acestora după principiul adunării algebrice cu semn schimbat.

Tabloul obţinut de biorezonanţă ţine cont şi de starea moralului, a sufletului. În testarea cu biorezonanţă se pot analiza şi medicamentele pe care le foloseşte omul, dacă ele se armonizează ca vibraţii energetice cu balanţa din acel moment a pacientului. Biorezonanţa se bazează pe medicina energo-informaţională a omului, ia în considerare starea energiei din organism, virusarea informaţiei ce ajunge la orice celulă.

Reflexoterapia, folosită de mii de ani de chinezi, porneşte de la concluzia că toate organele au o reprezentare într-un punct de pe talpă. Masând cu o metodă de presiune aceste puncte se deblochează din talpă funcţionarea organelor.

 

 

Se afirmă că orice boală atacă mai întâi perturbând informaţia, omul nu simte niciun disconfort, apoi în etapa mai evoluată boala viciază nivelul energetic, iarăşi nu apar simptome, apoi stadiul avansat al bolii deteriorează corpul fizic, se simt dureri, stare de rău. Biorezonanţa se zice că descoperă boala din prima fază, atacul informaţional.

 

 

×
Subiecte în articol: Reflexoterapia