x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Fructele de kiwi ajută la un somn mai bun

Fructele de kiwi ajută la un somn mai bun

02 Oct 2019   •   08:48
Fructele de kiwi ajută la un somn mai bun

Numeroase studii au arătat că fructele kiwi conțin mulți compuși utili din punct de vedere medical, dintre care antioxidanții și serotonina pot fi benefici în tratamentul tulburărilor de somn.

Consumul de kiwi poate îmbunătăți debutul somnului, durata și eficiența la adulții cu tulburări de somn raportate de sine.

Kiwi este o prezență standard în salata de fructe. Încărcat cu vitamina C, kiwi are proprietăți antioxidante puternice, care ajută la creșterea funcției sistemului imunitar și îmbunătățesc protecția și reparația celulelor.

Studiile arată un posibil ajutor pentru sănătatea inimii și funcția respiratorie. Cercetările sugerează că kiwi este benefic pentru copiii cu probleme respiratorii.

Cu toate aceste beneficii, nu este deloc surprinzător faptul că kiwi găsește adesea un loc pe listele de "super-alimente", adică acele alimente care au cel mai puternic conținut nutrițional și protejează sănătatea.

De asemenea, adăugarea fructelor de kiwi in dieta de zi cu zi a fost legată de imbunatatiri substantiale in ceea ce priveste calitatea somnului. (PM)

Două fructe de kiwi consumate cu circa o oră înainte de a merge la culcare acţionează.............

Citește mai departe AICI

×