x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Adio colaceilor din jurul taliei!

Adio colaceilor din jurul taliei!

00 0000   •   00:00

O femeie frumoasa poate fi pentru unii blonda, pentru altii bruneta, poate fi inalta sau scunda. Un lucru este insa cert: majoritatea barbatilor sunt gata sa treaca peste culoarea parului sau peste inaltime daca femeia are talia de viespe.

O femeie frumoasa poate fi pentru unii blonda, pentru altii bruneta, poate fi inalta sau scunda. Un lucru este insa cert: majoritatea barbatilor sunt gata sa treaca peste culoarea parului sau peste inaltime daca femeia are talia de viespe. Cel putin asa sustin numeroase studii care au analizat gusturile barbatilor pe o perioada lunga de timp.

Acesta este si motivul pentru care talia subtire a devenit o adevarata obsesie pentru o mare parte din femei. Iar clasicele abdomene nu reusesc sa le scape decat de grasimea de pe burtica, nu si de colaceii din jurul taliei. Pentru a reduce cativa centimetri din talie, va recomandam un set de exercitii dedicate in special muschilor oblici, care sunt mai dificil de lucrat.

20-30 de repetari. "Cu ajutorul acestui program de exercitii efectuate de cel putin trei ori pe saptamana veti dobandi talia subtire si bine definita la care visati. Este foarte important insa ca inainte de a incepe antrenamentul sa efectuati cateva exercitii de incalzire, iar la final – stretching. Exercitiile trebuie executate in trei-patru serii a cate 20-30 de repetari", explica specialistul nostru, Luiza Bucur, instructor de fitness in cadrul FC National Fitness Center.

Pentru ca efectul sa fie maxim este recomandat sa asociati acest set de exercitii cu unele dedicate abdomenului inferior si superior.

Stand departat, cu o mana pe sold si cealalta lateral, indoaie trunchiul spre dreapta, apoi spre stanga, ducand bratul coroana deasupra capului Cu mainile la ceafa si picioarele usor departate, apleaca-te inainte, revino in pozitia initiala, apoi atinge cotul si genunchiul de aceeasi parte
×
Subiecte în articol: armonia trupului