x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cercetătorii au stabilit limita de vârstă dincolo de care nimeni nu poate trece

Cercetătorii au stabilit limita de vârstă dincolo de care nimeni nu poate trece

26 Feb 2019   •   17:18
Cercetătorii au stabilit limita de vârstă dincolo de care nimeni nu poate trece

Care este limita de vârstă până la care oamenii pot trăi în zilele noastre este o întrebare, de la care cu greu se poate obţine un răspuns.

O echipă de cercetători formată din Xiao Dong, Brandon Milholland și Jan Vijg a găsit răspunsul la această întrebare, în urma unui studiu amplu pe care l-au realizat.

Ei au analizat date demografice din 41 de țări de pe tot globul, ca să înțeleagă factorii care influențează longevitatea la unele popoare.

Deşi în ultimul secol, speranța de viață a oamenilor a crescut foarte mult, datorită progresului medicinei, totuși, în prezent aceasta nu mai crește. Cel mai longeviv om din lume, despre care știm oficial, a fost franțuzoaica Jeanne Calment, care a murit la vârsta de 122 de ani.

Cercetătorii au vrut să afle dacă există o vârsta maximă, o limita dincolo de care organismul uman nu mai poate rezista. Această vârsta este........................

Află care este limita maximă de vârstă pe care o poate atinge un om

×