x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cu dieta energizantă slăbeşti, dar îţi păstrezi tonusul

Cu dieta energizantă slăbeşti, dar îţi păstrezi tonusul

29 Apr 2014   •   06:48
Cu dieta energizantă slăbeşti, dar îţi păstrezi tonusul

 Atunci când începem o cură de slăbire, organismul nostru reacţionează, deoarece primeşte o cantitate mai mică de mâncare decât de obicei. Pentru a nu avea probleme în acest sens, regimul de slăbire trebuie să includă alimente care îţi oferă porţia zilnică de energie.



O dietă foarte bună, care te ajută să slăbeşti fără a-ţi pierde energia şi tonicitatea, este dieta energizantă. Acest regim include proteine, vitamine şi minerale, astfel că organismul nu va obosi şi te vei simţi în formă.



Acum trebuie să ştii care sunt alimentele energizante, cele care oferă rapid organismului energia de care are nevoie, dar fără a risca excese de calorii. Aceste alimente sunt bogate în calorii negative, reglează metabolismul şi te ajută să slăbeşti. La finalul acestei diete, adică după o săptămână, vei avea cu două kilograme mai puţin. Această dietă poate fi ţinută minimum o săptămână şi maximum o lună, în funcţie de câte kilograme vrei să dai jos.

Citește articolul integral pe Revista Felicia ca să afli lista de alimente permisă și meniul pentru o săptămână de dietă.

Citește și
Dieta Dukan, secretul siluetei franţuzoaicelor!

Dieta Tahiti - regimul de slăbit plin de gust și savoare

Dieta cu iaurt te ajută să pierzi 1 kg pe zi


×
Subiecte în articol: felicia dieta diete