x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dispărut în noiembrie, găsit mort abia ieri!

Dispărut în noiembrie, găsit mort abia ieri!

de Sorin Anghel    |    Carmen Dragomir    |    04 Iun 2009   •   00:00
Dispărut în noiembrie, găsit mort abia ieri!

Trupul lui Andrei Jora (foto), unul dintre cei doi turişti dispăruţi anul trecut, în luna noiembrie, în Masivul Bucegi, a fost gă­sit ieri de către salvamontiştii din Buşteni.



Ieri, un turist care urca pe Valea Carai­ma­nului a găsit trupul băiatului dispărut. I-a alertat pe salvamontişti, fără a le spu­ne despre ce e vorba. Probabil că s-a spe­riat. "A fost exact aşa cum am anticipat. Bă­iatul a fost scos de apă de sub zăpadă în urma ploilor din ultima vreme. Apa l-a dus undeva într-o parte. L-am găsit pe Valea Caraimanului. Acolo zăpada are şi acum 15 metri. Probabil că în zilele ur­mă­toare o să iasă şi fata, Ana Maria Coman. După cum l-am găsit, sigur a fost luat de avalanşă", a povestit Gheorghe Haiduc, şeful salvamontiştilor din Buşteni.

A AFLAT DE LA POLIŢIE
Tatăl lui Andrei Jora a fost sunat de că­tre poliţiştii din Buşteni ieri. "Mi-au zis că l-au găsit. Avea actele în buzunar. Aşa l-au identificat. L-au dus la morgă, la Plo­ieşti", a spus Vasile Jora, cel care în zilele ce au urmat dispariţiei fiului a încercat să-i con­vingă pe salvamon­tiş­tilor montani că trebuie să-i aducă fiul înapoi. For­ţe im­pre­sionante ale salvatorilor monta­ni, jandarmilor şi chiar specialişti ai SRI, care au încercat sã detec­te­ze semnalul telefoa­nelor celor doi turişti, i-au căutat pe cei doi mai multe zile, însă fără nici un rezultat.


Citiţi şi:
Coşmar în Bucegi - 26 de zile de comedie neagră
Salvamontul românesc, escaladat de defecte

×
Subiecte în articol: observator