x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Surpriză: iPhone in oferta Vodafone România!

Surpriză: iPhone in oferta Vodafone România!

de Alexandru Radescu    |    20 Iul 2010   •   00:00
Surpriză: iPhone in oferta Vodafone România!
0-127151-iphoneibooks20100607.jpgOperatorul Vodafone a "spart" monopolul deţinut in România de Orange in ceea ce priveste comercializarea iPhone.

Dacă pe alte pieţe, exclusivitatea comercializării modelelor iPhone printr-un singur operator fusese curmată prin diverse decizii, in România incă funcţiona monopolul Orange.

Iata insă ca din aceasta lună, clienţii Vodafone nu mai trebuie să se porteze în Orange pentru a fi utilizatori iPhone. La un preţ de 1100 lei de exemplu, un client Vodafone poate achiziţiona iPhone 3G S cu abonament 7 euro (trafic 500MB, 50 minute naţionale si 500 minute în reţea).

Conctactaţi de Jurnalul Naţional, oficialii Orange spun că încă au exclusivitate pe piaţa din România pentru "familia" iPhone, pregatindu-se si pentru lansarea iPhone 4. Pe de altă parte, Vodafone  a anunţat comercializarea noilor micro-SIM-uri utile atât pentru noile generatii de smartphone, între care si iPhone 4.

Am contactat şi reprezentanţii Vodafone, dar aceştia nu ne-au oferit informaţii lămuritoare in această problemă.

Nu stim încă ritmul in care iPhone va fi prezent la raftul magazinelor Vodafone sau ale partenerilor, dar se poate face comanda şi îl primiti in câteva zile, dupa cum ne asigură angajaţii operatorului, din aceste incinte.

Vezi şi
iPhone 3G S, greu de detronat

iPhone 3G S "sub vremi"

×
Subiecte în articol: special observator telecom